Menú

ies: BIBLIOTECA


La biblioteca de l'IES Guadassuar sorgeix com un espai d'aprenentatge, amb activitats de caràcter transversal a totes les matèries. Un dels seus objectius és aprofitar aquest espai educatiu per a formar a tots els membres la comunitat educativa com a lectors i escriptors polivalents i crítics.
La biblioteca escolar es converteix, així, en un centre de recursos dinàmic. S'entén, aleshores, com un espai idoni per a posar en pràctica l'ensenyament basat en l'ús de multitud de recursos i fonts, que serveixen de recolzament al procés d'aprenentatge i la formació permanent. En aquesta línia estem dedicant els nostres esforços i aspirem a continuar-la durant els anys pròxims.


1.- HORARI DE LA BIBLIOTECA

Dilluns
De 12:55h - 13:15h
Dimecres
De 10:45h - 11:05h
Dijous
De 10:45h - 11:05h 
Divendres
De 10:45h - 11:05h
 

Professorat responsable
Elena Vidal
Pilar Morant
Eli Lluch


2.- NORMES D'ÚS BIBLIOTECA
  • L'alumnat podrà emportar-se de la biblioteca un llibre, sempre que realitze el préstec.
  • Els llibres hauran de tornar-se en un termini màxim de 15 dies, data que es farà saber a l'alumne mitjançant un "post-it."
  • El préstec es realitzarà només a l'horari establert, pel professorat responsable de la biblioteca.
  • Els llibres agafats de les prestatgeries, NO HAURAN DE TORNAR-SE A LES PRESTATGERIES, sinó que HAURAN DE DEIXAR-SE A LA CISTELLA col·locada amb aquesta finalitat.
  • No es pot parlar en veu alta.
  • No es pot menjar.
  • No es permet l'ús del telèfon mòbil ni de cap altre aparell electrònic.

1 comentari:


  1. El professorat responsable de Biblioteca esta fent un esforç de generositat,dedicant el seu temps lliure a atendre-vos.Feu un bon us.

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.