Menú

ies: AMPA

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’ALUMNAT (A.M.P.A.)

Durant el curs, l’A.M.P.A. participarà junt al professorat i l’alumnat del centre en la Comissió d’Activitats Complementàries i Extraescolars. Si voleu més informació o voleu participar podeu contactar amb Lucia Salom Olmos.

ACTIVITATS

     Lucía Salom Olmos com a presidenta de l'AMPA de l'IES GUADASSUAR, adjunte aquesta memòria de totes les activitats que es realitzen al llarg del present curs i faig constar que els diners de la quota de l'AMPA són utilitzats únicament en benefici dels alumnes, ja que, la nostra funció és organitzar i treballar per al bon funcionament de l'institut.

     Les activitats que realitzem són les següents:

    • Inici del curs escolar: Lliurament a cada alumne d'una agenda escolar, per a ser utilitzada durant l'any acadèmic.
    • Festivitats: Pel Nadal, l'AMPA ofereix una picadeta amb diferents dolços i begudes destinat als professors del centre. També per la festivitat de Sant Josep, l'AMPA ofereix als alumnes un esmorzar que consta d'una ensaïmada i xocolata.
    • Excursions: El centre organitza diferents excursions, les quals, són subvencionades en una xicoteta part per l'AMPA per ajudar  l'alumne.
    • Finalització del curs escolar: L'AMPA regala a l'alumne l'orla que s'entrega en el sopar de fi de curs, així com també celebrem la graduació dels alumnes que finalitzen batxiller a l'auditori. L'AMPA també és fa càrrec de l'organització del sopar de fi de curs.

Salutacions en nom de l'AMPA.

Lucía Salom Olmos.