Menú

dimecres, 11 de maig de 2016

XERRADA DE L'ONG GLOBALMON AL NOSTRE CENTRE

El passat dimecres 27 d’abril vam tenir el plaer de comptar amb la visita de Manuel Puerta, membre del comitè executiu de l’ONG Globalmon (Associació de Solidaritat amb l’Àfrica Negra).
Aquesta ONG, amb seu a Gandia, es va fundar l’any 2003 i té com objectiu principal l’ajuda en zones desfavorides d’Àfrica, fonamentalment a Camerun.  La llavor de l’ONG consisteix a millorar la vida de les persones que viuen en aquestes zones amb diversos projectes solidaris, com ara la creació d’escoles, recollida de roba, sensibilització de la societat, etc.
L’alumnat de religió de 1r ESO grup B i 1r BAT vam compartir una xerrada acompanyada de vídeos explicatius sobre les condicions de vida en aquestes zones deprimides.
            Des del departament de religió de l’IES Guadassuar, amb aquest tipus d’activitats, intentem que l’alumnat valore tot allò que té i aprengua a ser solidari amb aquells que no tenen res.
            Aprofitem per comunicar-vos que la campanya de recollida de roba per a l’Àfrica serà del 16 al 31 de maig. Podeu portar les bosses de roba al centre i entregar-les a Leandro o en consergeria (Adela).
            Des d’aquest blog volem agrair a Manolo la seua visita, les seues paraules, el seu testimoni de primera mà i animem a que col·laboreu en la campanya.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat i la vostra ajuda desinteressada.


Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.