Menú

dissabte, 5 de desembre de 2015

ÚS RACIONAL DE LES NOVES TECNOLOGIES, INTERNET I XARXES SOCIALS. 1ª xerrada per a famílies del nostre centre a càrrec de la Guardia CivilEl passat dijous 26 de novembre a les 19 hores vàrem tindre una xerrada per a les famílies de l’alumnat del nostre Centre sobre noves tecnologies, internet i xarxes socials. La xarrada fou a càrrec d’un dels membres de la posta de la guàrdia civil de Carlet.


          Després d’una breu introducció sobre les noves tecnologies en el nostre dia a dia, els seues avantatges i els seus riscos, s’oferiren una sèrie de pautes per poder treballar aquest tema amb els nostres fills i filles, amb la finalitat d’ajudar-los i orientar-los cap a un bon ús de les noves tecnologies.


Des de l’IES Guadassuar i el seu departament d’orientació confiem que cadascuna de les diferents xerrades que s’oferiran al llarg del curs serviran per ajudar-nos en aquesta gran tasca que suposa l’educació dels nostres fills i filles, del nostre alumnat.

Al llarg de la semana pròxima els oferirem una sèrie d’enllaços que els poden ajudar a aprofundir en els temes exposats a la xerrada.

Moltes gràcies per la seua assistència i els esperem en la pròxima xerrada.

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.