Menú

dissabte, 5 de desembre de 2015

IX ACAMPADA ALUMNAT DE RELIGIÓ DE 2n ESO AL CENTRE DE TURISME RURAL "LAS VIÑUELAS" DE SINARCAS. 25 i 26 de novembre de 2015

       
       Els passats 25 i 26 de novembre, l’alumnat de religió del nostre Centre gaudiren de dos dies de convivència al Centre de Turisme Rural “Las Viñuelas” (Sinarcas). Aquest curs es la novena acampada que es realitza, i un any més, ha destacat per la bona experiència que suposa per a l’alumnat, els quals valoren molt positivament aquesta activitat.

Arribarem dimecres de matí i s’acomodaren cadascú en les seues cabanyes. A les 11:30 hores es va realitzat un taller de fussing, on de la mà de la mestressa de vitralls Juana, tot l’alumnat va poder realitzar un clauer fet de vidre i dissenyat per ells mateixos. Per la vesprada tinguérem competicions esportives i, per la int, sessió de cine en pantalla gegant i al costat del foc.


El dijous pel matí realitzarem una visita al poble de Sinarcas, on poguérem gaudir de la visita a l’Eco Museu de l’Hàbitat Rural, la Farinera antiga, l’Ajuntament, l’Església del poble, les seues places i carrers. L’acampada finalitzà amb una bona paella i l’entrega de diplomes i medalles als guanyadors de les competicions esportives.

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.