Menú

dimarts, 19 de maig de 2015

VIATGE CULTURAL A MADRID ABRIL 2015. SEGON ESO

Els passats 27, 28 i 29 d'abril de 2015, l'alumnat de 2n ESO de l'IES Guadassuar, acompanyats pels professors Regina Tormo i Leandro Garrigós, vàrem visitar Madrid.
Aquest viatge cultural es ja tota una tradició al nostre Centre des de fa molts anys.
Aquest any van visitar el Museu de Cera, Hard Rock Café, Senat, Parc del Retir, Palau Reial, Museu del Prado, Gran Via, Porta del Sol, Plaça Major, Plaça d'Orient, Fonts de Cibel.les i Neptú, Plaça d'Espanya, Catedral de l'Almudena, Teatre Real, Porta d'Alcalà, i molts més llocs.
L'últim dia gaudirem de la visita al Parc Europa a Torrejón d'Ardoz, on férem un recorregut per més de 20 rèpliques de monuments europeus, i on gaudirem d'activitats com passeig en barca, tirolina, tir amb arc, etc. Ha sigut un viatge inoblidable, on hem gaudit d'uns dies de convivència, cultura i rialles. Esperem gaudir prompte d'un viatge com aquest. 
Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.