Menú

dijous, 11 de desembre de 2014

DIPLOMA DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS DESAMPARA2.0 PER A L'ALUMNAT DE RELIGIÓ DE L'IES GUADASSUAR DE PRIMER DE BATXILLER

El passat divendres 5 de desembre a les 13:30 hores en la Basílica de la Mare de Déu dels Desamparats a València es vàren lliurar els premis del concurs Desampara2.0.

Els premiats vàren ser el CEIP DOCTOR BORRÁS d'Alfarrasí en la categoria de Primària i l'IES JAUME I de Sagunt en la categoria de Secundària i Batxillerat. Hi hagué també una menció especial per al col.legi de l'Escolania de la Mare de Déu dels Desamparats.

El premi per a la categoria de Primària era una pissarra digital i per a Secundària i Batxillerat un total de 10 tablets.

El nostre institut no va resultar premiat, però ens van fer entrega d'un diploma de participació, a més de comentar-nos que hi hagué dubtes alhora de donar el primer premi, és a dir, quasi guanyem!!!

Esperem poder participar de nou i poder arribar a guanyar en la próxima edició.

Com vàrem exposar en una noticia anterior, aquest concurs es convocà amb motiu del 600 aniversari de devoció a la Mare de Déu dels Desamparats en València.

Enhorabona a tot l'alumnat de religió de 1r de Batxillerat: Stepan Bunyak, Amanda Mahiques, Àngels Sais, Carmen Pérez, Susana Ortiz, Antoni Oliver, Irene Esteve i Sonia Palau. 


Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.