Menú

dimecres, 3 de desembre de 2014

CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS I QUEVIURES. 1 KG = 1 SOMRIURE

Cartell de la campanya 1 kg = 1 somriure
     Els festers i festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de l'any 2015 ens demanen la nostra col.laboració, la de tots els veïns i les veïnes del poble de Guadassuar, per a recuperar la vertadera essència i el sentit de ser de la tradicional Cavalcada de la “Repartició de la Carn”. Com tots saben, aquesta Cavalcada tenia com objectiu poder ajudar a aquelles famílies més necessitades de la població per a que pogueren gaudir de la festa del patró del poble amb un plat de menjar damunt les seues taules. 

     Es per això, que des de l’IES Guadassuar també volem ajudar en tan noble iniciativa solidària, i demanen la seua ajuda, portant al centre els kilos de menjar que puguen per poder ajudar a la gent més necessitada (arròs, llet en pols, oli, pasta, llegums, panyals, xampú, gel…)
     La recapacitó d’aliments serà fins al proper 14 de gener. Poden entregar els kilos a Leandro o Adela (consergeria).

     Moltes gràcies per la vostra solidaritat !!!!!  

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.