Menú

dissabte, 15 de novembre de 2014

FESTA SOLIDÀRIA I BALL AMB ORQUESTRA CUBANA A L'IES GUADASSUAR A BENEFICI DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN MENJADOR A CUBA

Grup de professorat del Centre al finalitzar la festa cubana
 El passat 24 d’octubre de 2014 es va celebrar a les instal.lacions del nostre institut de Guadassuar un sopar solidari a benefici de la construcció d’un menjador social a Cuba. Aquest projecte se situa dins de les activitats solidàries que cada any organitza el departament de religió de l’institut. Altres anys l’ajuda ha anat destinada a Càritas, Aguafa, el poble saharauí, etc. Aquest curs es va decidir col.laborar en aquest projecte donada la urgència d’ajudar a més de 50 persones majors sense cap tipus de recurs, persones que necessiten menjar, assistència mèdica i medicaments. 
A l’acte assistiren més de 300 persones, i es van recaptar un total de 3.335 €, que ja han sigut entregats al coordinador del projecte, Olbier Antonio Hernández, per a poder començar immediatament la construcció del menjador. 
Més de 300 persones assistiren al sopar benèfic del passat 24 d'octubre
L’acte començà a les 21:30 hores amb el sopar, seguit de l’actuació musical de dos xiquetes del nostre poble, Lucia Gallego i Daniela Llopis. Seguidament es va dur a terme la rifa gràcies a la col.laboració de les botigues del poble, que van aportar més de 150 regals. La vetllada va continuar amb el ball a càrrec de l’orquestra cubana Son del Barrio. Al ritme dels més de 10 músics que hi havia a l’escenari, i les ballarines cubanes van aconseguir posar tota la gent en peu i acabar la nit gaudint del ball amb la música fantàstica de la terra cubana.
Des d’aquestes pàgines vull agrair-vos a tot el poble de Guadassuar la vostra solidaritat i generositat, especialment a moltes empreses, institucions, tendes, particulars, i com no, a l’AMPA de l’institut, sense els qual no haguera pogut ser possible l’organització i  bon funcionament de la festa. Moltes gràcies a l’Ajuntament, Cajamar, Coopelec, Papereria Apunts, Comerco, Disvace, a Jesús Gimeno; moltes gràcies a tots i totes, i recordeu que d’ací poc temps molta gent a l’altra banda del món estarà immensament agraïda per la vostra generositat. Una abraçada ben forta, 
Leandro Garrigós, 
professor de religió de l’IES Guadassuar

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.