Menú

dilluns, 8 de juliol de 2013

LIP DUB DE FINAL DE CURS: "MERO"


Teniu a la mà una il·lusió: un lipdub sobre l'Institut de Guadassuar, a la Ribera del País Valencià. Un lipdub col·loquial, divertit i reivindicatiu.


 La idea va nàixer fa un mes i ràpidament tots ens posàrem al treball, en una època de carabasses, avaluacions, informes, memòries i demés entreteniments.
L'últim dia del curs, 21 DE JUNY, ens juntàrem alumnes, professors i... ni més ni menys que alguns components del grup de la cançò que interpretem: el grup ASSEKES, als quals estem molt agraïts.
Durant eixe matí, assajàrem, repartírem feines, canviàrem escenes reals, férem l'itinerari i gravárem en directe.
Al final, hem aconseguit divertir-se i passar-ho bé, al temps que pescàvem coneixements i competències i gaudíem d'una jornada de treball cooperatiu. I sense oblidar les retallades i les justes reivindicacions.

Globus de colors, llargues tires de mar, pescadors, turistes, flotadors, macarrons de nadar, tovalles, barrets i ulleres de sol es barrejaren a la recerca de del compartir i unir-se en un veritable centre educatiu viu i alegre. 

Vull un Mero: Més Educació Renovadora Obligatòria. 

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.