Menú

divendres, 14 de juny de 2013

GRADUACIÓ 2n BATXILLERAT

El passat divendres 31 de maig l’IES Guadassuar va celebrar l’acte de Graduació de 2n de Batxillerat a l’Auditori Municipal.

Va ser una nit plena de sorpreses, en què l’alumnat va estar recolzat per les famílies, el professorat, l’alumnat i les autoritats del municipi.
image6image5image4image3image2image

L’acte va destacar per la col·laboració i l’esforç de companys d’altres cursos i del professorat del centre. Des de la decoració del lloc per part d’Amparo Ribes, al treball amb les carrasques, d’Elena Pla; la preparació de les orles, per Suni Juanes i Pilar Lacruz; la recerca dels detalls, per Sara Esteve; la col·laboració enl’organització de l’acte en general, per Eli Lluch, Vero Ortega, Oreto Trecolí i Alfred Morell
Una de les sorpreses inesperades va ser l’actuació de l’alumnat de 1r de Batxillerat que representaren peces teatrals breus basades en obres d’AlbenaTeatre.
Així mateix, algunes alumnes dESO, amb la col·laboració de Javi Rosa, van interpretar diverses peces musicals, de compositors del Barroc i del Classicisme, com Pachelbel i Beethoven, fins i tot d’altres de contemporanis, com LukasFlorczak.
Un dels moments més emotius per als alumnes de 2n de Batxillerat va ser la projecció d’imatges del seu pas per l’Institut, així com un vídeo gravat pel professorat amb el poema Ítaca del poeta grec Konstantin Kavafis.
Després del parlament del director, Héctor Villalba, del tutor, Alfred Morell, i de la presidenta de l’AMPA, Lucía Salom, l’alumnat de 2n de Batxillerat puja al’escenari per a recollir l’orla, un detall i una carrasca, com a record viu del seupas per aquesta etapa. Aquest últim present viu se’ls dóna amb el desig que el planten a la muntanya o al camp, i que done fruits en un futur. I, al mateix temps,amb l’esperança que ells arrelen en el seu destí i fructifiquen.
Brenda, Ximo i Andreu, en representació de les tres branques del Batxillerat, humanístic, social i científic, trasmeteren el missatge dels seus companys, tot recordant el seu pas per l’Institut.
La nit va finalitzar amb la lectura d’un fragment de Que tinguem sort, de Lluís Llach, dedicat a l’alumnat que comença un nou camí:
Si em dius adéu
Vull que el dia siga net i clar
Que cap ocell
Trenque l'harmonia del seu cant
Que tingues sort
I que trobes el que t'ha mancat en mi.


Que tingues sort

1 comentari:

  1. Enhorabona a tota la comunitat educativa de nostre IES GUADASSUAR. L'acte de graduació de 2n de Bat. va tindre una dignitat extraordinaria, similar o inclús superior, a actes universitaris. Moltes gràcies a t@ts.

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.