Menú

dilluns, 11 de març de 2013

CULTURA CLÀSSICA: Concurs Odissea i Dia de la Dona

ACTIVITATS RECENTS DE CULTURA CLÀSSICA
Ací trobareu més informació sobre les actitivitats dutes a terme...


1. CONCURS ODISSEA

El passat mes de febrer es va dur a terme el CONCURS ODISSEA. Es tractava de contestar quatre sèries de preguntes relacionades amb l'educació a la cultura grecollatina. Durant quatre dies, per grups d'un màxim de tres persones, l'alumnat de Primer i Segon de Batxillerat que cursa grec i llatí, havien de contestar a unes preguntes a través d'un qüestionari on-line. 

La classificació definitiva de la fase autonòmica la teniu en aquest enllaç. Com veureu, dels 10 premis possibles, tres grups de l'IES Guadassuar han aconseguit el 8é, 9é i 10é premi

L'entrega dels premis es farà durant l'assistència de l'alumnat al Festival de Teatre Clàssic de Sagunt, el proper 16 d'abril.

Imatge de la classificació definitiva
2. DIA DE LA DONA (8 de març)

Els alumnes de 1r de Batxillerat amb l'ajuda dels de 2n han confeccionat un MURAL per a commemorar el dia de la dona. La idea era recopilar, en una espècie de mur, dones de l'Antiga Grècia que havien destacat pels seus oficis. 

Imatges del mural i dels alumnes de Primer de Batxillerat


1 comentari:


  1. Enhorabona als alumnes de Batxillerat i a Eli, la motivadora del seu bon fer.

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.