Menú

dilluns, 4 de juny de 2012

ADMISSIÓ EN ESO, BATXILLERAT I CICLE FORMATIU


L'IES Guadassuar únicament ofereix informació en esta web sobre admissió de les ensenyances que s'imparteixen en aquest institut. Enllaç al calendari de matriculació aparegut al DOCV.


Des de la Conselleria d'Educació hem rebut la següent circular, que el centre ha adaptat a les seues particularitats.

S'ha activat la possibilitat d'omplir i imprimir la sol·licitud d'admissió telemàticament per a l’ESO-Batxillerat-Cicle Formatiu de Grau Mitjà. A tal efecte, els sol·licitants hauran de connectar-se a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació: , faça clic en el botó “ADMISSIÓ D’ALUMNAT”, apartat ASSISTENTS ADMISSIÓ TELEMÀTICA, seleccione l'ensenyança corresponent.

Una vegada connectats, hauran de seguir el procés d'identificació: 
  • Registrar-se amb usuari i contrasenya (o amb Certificat Digital si el tenen) i verificar l'accés. 
  • Tot seguit, podran procedir a omplir la sol·licitud o les sol·licituds que considere. Tot i que l'assistent telemàtic és molt intuïtiu, s'ha elaborat una guia que es pot consultar des de la mateixa aplicació, polsant l'ajuda o descarregar-la des d'aquest enllaç.  

El sol·licitant haurà de presentar la sol·licitud impresa (prèviament confirmada en l’aplicació telemàtica)  al centre de primera opció del 4 al 13 de juny. En esta sol·licitud apareix un número d'identificació (únic per a cada sol·licitud), que és el que el centre usarà per tramitar-la a través d'ITACA (segons s'explica en la guia d'admissió). 

Per accedir directament a admissió d'alumnat de l'ensenyança corresponent clica sobre el següent enllaç.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies a tots/es, en especial a Abilio, Hans, Jose, Vero, Ana i Eli que estan multiplicant-se per a donar cobertura al treball d'administració i secretaria.

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.