Menú

dijous, 3 de maig de 2012

POTS I "TAPONS" (TAPS) PER A ADRIAN

Agrair-vos a tots la vostra col·laboració, i animar-vos a que continueu portant taps, i pots de tot tipus (beguda,tonyina, dacsa, olives...).
L'altre dia va vindre Fina. Sí, Fina, la "tia- àvia" d' Adrián. I des d'ací Fina, volíem agrair-te la teua visita.Realment, volíem agrair-te totes les visites que ens fas, silencioses, eixes que no veiem, per emportar-te els taps . Però hui, en especial, volíem donar-te les gràcies, perquè esta volta, ens has donat a conéixer  Adrián.

Fins ara, molts de nosaltres estàvem portant taps. Si ens preguntaves per a què, la resposta solia ser: "per a un xiquet d'Algemesí, no?", "sí, per a Adrián, però no sé què li passa....".
Fina ens va contar qui era Adrián. Li veiérem la cara en les fotos, com es reia i jugava abans de l'accident, amb la resta de germans. Ens contares que , com tu i com jo,té una família; tres germans més, inclosos una germaneta amb només  15 dies quan ocorregué l'accident. I veiérem la bassa, igual que totes les basses en les que nosaltres també hem jugat. I ens imaginàrem la caiguda, i la mala sort d'aquell dia, com va dir Fina. I veiérem l' Adrián actual, a eixe Adrián per al que estem portant els taps.  Eixe Adrián que està lluitant per seguir.

I ens contares que  Adrián ara no reacciona. Ens contares que no parla, que no pot menjar,que no se sosté sol,que no riu,... i els esforços de tota la família per a traure'l endavant. Ens digueres que necessitava molt de massatge per a que responguera,una persona les 24 hores amb ell,cuidant-lo, una cadira de "bipedestació", que no entenguèrem què era... però sí entenguérem que valia molts diners. Massa.Massa diners per a ells, per a mi, i per a tu.

I de sobte entenguérem per a què estavem portant els taps. I els pots de tot tipus que ara estem començant a dur. I ens agraïres la nostra ajuda, ajuda per a Adrián, eixe Adrián que ara és un poquet nostre.Des d'ací, ...gràcies Fina.


PD: Agrair-vos a tots la vostra col·laboració, i animar-vos a que continueu portant tapons, i pots de tot tipus (beguda,tonyina, dacsa, olives...).

Cap comentari:

DEIXA'NS EL TEU COMENTARI

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.