Menú

dijous, 19 d’abril de 2012

MÚSICA I LLETRA 4-4-2012


Una simple sessió de classe fou complicant-se i complicant-se fins acabar en el projecte "Música i Lletra". Els alumnes de primer d'ESO s'agruparen al voltant dels instruments que tocaven els seus companys d'aula fins formar 16 grups i implicar a totes i tots els membres de les dues classes. Uns interpretaven la música i els altres triaren un text literari.
Per altra part, els alumnes d'Atenció Educativa de segon d'ESO, seleccionaren poesies del país originari dels seus pares o d'ells mateix i en l'idoma pertinent més la traducció al valencià, ens feren una impressionant mostra intercultural amb música popular de fons.


En total, quasi dues hores d'actuació com a resultat d'unes classes de valencià i molts assajos. La llàstima fou que en aquesta ocasió tan sols varen poder gaudir de l'espectacle els propis artistes i un grup de professorat que pogué assistir, més un poeta convidat (Miquel Llàtzer), la bibliotecària municipal (Teresa Gomis) i una poetessa que no pogué assistir però ens envià una deliciosa carta (Fina Girbés).


Enric Ramiro

1 comentari:

  1. Una molt bona idea. Que els artistes mantinguen el nivell i la tensió dramàtica perque el "gran públic" espera. Enhorabona!!!

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.