Menú

dijous, 5 d’abril de 2012

Guanyador en la III Olimpiada de Clàssiques

Ahir, dimecres 4 d'abril de 2012, ens van comunicar oficialment que el nostre company Jorge C.V., de 2n de Batxillerat, ha obtingut en la III OLIMPIADA DE CLÀSSIQUES un dels sis premis que atorga la Universitat de València.


La Universitat de València concedeix als sis primers classificats la matrícula gratuïta per al curs 2012-2013 en qualsevol titulació que ofera.


L'entrega de premis es durà a terme el proper divendres, 4 de maig, a les 18h. en la Sala Enric Valor (primera planta) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Avda. Blasco Ibáñez, 32, 46010 València).


Per a més informació, podeu consultar els resultats i les característiques de les Olimpiades  en el site d'aquest esdeveniment. 


Enhorabona Jorge!

1 comentari:

  1. Molt bé Jorge. Espere que no decaiga el teu interés per l'estudi. L'esforç sempre sol estar recompensat. Bona Pasqua!!!!!

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.