Menú

dimecres, 14 de març de 2012

NOUS COMPTES de CORREU @gva.es

Com ja sabeu, des del passat mes de Desembre, el personal docent de la Generalitat (funcionaris de carrera i funcionaris interins) disposa d'una nova adreça de correu electrònic d'ús corporatiu (amb format: usuari@gva.es).

Este nou compte de correu s'utilitzarà a partir d'ara com a canal oficial per a les comunicacions entre la Conselleria i el personal docent. Un dels primers servicis que es donarà a conéixer pel dit canal de comunicació serà la consulta telemàtica del rebut de la nòmina.

El 9 de Març s'envià un correu electrònic al compte de cada docent amb la informació i les instruccions que s'han de seguir per a poder obtindre el rebut de la nòmina.

Per poder accedir-hi, seria recomanable que seguíreu les instruccions del document que us adjunte a continuació; feu clic sobre ell: AJUDA-NOUSCOMPTESCONSELLERIA.PDF


NOTA: Recomanable utilitzar navegador Internet Explorer o Google Chrome. Amb el Mozilla Firefox, de vegades, no funciona.

1 comentari:

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.