Menú

dimecres, 21 de març de 2012

ACTIVITATS 16-3-2012

El dia 16 de març, i per tal d'arropar el treball que des de fa uns messos han portat endavant els alumnes de 4t de ESO de l'àrea de tecnologia, es van fer unes activitats per tal de mostrar la feina feta.               Els artistes de la classe de tecnologia de 2012.
La plantà de la falla. Al llarg del matí els artistes i alumnes voluntaris del centre col·laboraren per tenir la falla a punt a l'hora del pati.

 
Ninot indultat 2012 L'AMPA ens convida a esmorzar xocolate i ensaïmada a tots els alumnes i professors del centre.Desprès de centenars d'hores de treball, podem dir, que enguany la falla IES Guadassuar ha superat totes les expectatives. Tot gràcies a l'interés i esforç dels alumnes i del departament de tecnologia que han treballat multitud d'hores fora de l'horari de l'àrea.
   

  


Els artistes fallers rendiren un bonic homenatge a la "seua" professora, rememorant el seu lema "I love tecno!".


Com no podia ser d'altra manera, tots coneguem el final d'una falla i el començament de la propera, arribà la cremà.

 

1 comentari:

  1. ENHORABONA !!!!. Tota la Comunitat Escolar ens mereixem un 10. Héctor.

    ResponElimina

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.