Menú

diumenge, 26 de febrer de 2012

CERTAMEN CICERONIANVM 2012

El passat dijous 23 de febrer, un alumne de 2n de Batxillerat, Jorge C., va participar en el Certamen Ciceronianum que es va dur a terme en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València.Tot va començar a les 16 h. en la Biblioteca del Departament d'Història Antiga i va acabar poc abans de les 20 h., després d'haver estat treballant un text de Ciceró, de la seua obra De Amicitia (Sobre l'Amistat). 


Ell i dos alumnes més de Castelló de la Plana van haver de traduir, analitzar i comentar el context polític, social i cultural d'aquest autor.


En quinze dies, més o menys, sabrem si el nostre campió passarà a la fase nacional. Tota la informació estarà penjada o bé en la web de la SEEC (Societat d'Estudis Clàssics) o bé en la Secció de la SEEC de València- Castelló.


De tota manera, hem de donar-li l'ENHORABONA per aquest repte!


Multam sortem, Γεωργὸς!

1 comentari:

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.