Menú

dilluns, 13 de febrer de 2012

BENVINGUTS AL BLOG DE L'IES GUADASSUAR


En aquest blog pots trobar tota la informació del teu centre.

Navegant per les pestanyes de la part superior accediràs ràpidament al tema que desitges.

En aquesta pàgina anomenada "novetats" és on apareix publicada la informació més recent.

Com trobar ràpidament aquells escrits referents al teu curs? Al menú de la dreta dalt de tot, a l'etiqueta "nivells educatius". Clica sobre el curs i t'apareixerà, únicament, la informació referent a aquest nivell educatiu. Així accediràs en un moment a allò que t'afecta més directament.

El blog també té un calendari, que reflecteix a mode d'agenda mensual els principals esdeveniments que tenen lloc a l'IES, aquest calendari el pots trobar a la pestanya superior "calendari".

També incorporem al final de la pàgina "contacte", "atenció a famílies" i "biblioteca", un espai per deixar els teus comentaris, aportacions, crítiques, elogis,... La participació en aquest apartat ens resulta molt interessant ja que ens ajuda a millorar. No ho dubtes i participa!

A més, els departaments tenen un blog o web per ajudar els alumnes i les famílies a trobar informació sobre l'àrea. Pots accedir a aquestos recursos des de la part lateral dreta a l'apartat "webs dels departaments"

Esperem que aquest blog et siga molt útil.

1 comentari:

Recorda que per millorar el teu IES GUADASSUAR cal donar detalls de la teua proposta, per a què quan llegim el teu comentari entenem perfectament el que ens estàs demanant. Moltes gràcies per la teua col·laboració.